Lets Chat: 0878 87 88 01

Описание

Екипът на Advertise организира разнородни обучения в насока дигитален маркетинг, като те могат да бъдат персонални или групови. През годините сме създавали индивидуални обучителни програми за някои от най-големите български и международни брандове включително Bayer, Easy Credit, A1, Coca-Cola, Ceiba. Също така е важно да отбележим, че част от нашият екип е един от 4-те сертифицирани обучителни партньори (Google Certified Trainer) в България – Александър Георгиев.

Това което прави нашите обучителни програми различни от повечето на пазара е, че освен преподаването на теория изключително много залагаме на формати, които съдържат множество демонстрации и hands-on упражнения и уъркшопове. Така участниците получават реална възможност да изпробват наученото и да го затвърдят. Смятаме, че практиката е това,  което дава най-голяма стойност на нашите клиенти и за това във всички обучения наблягаме на нея.

Обучение

Успешна основа за бизнеса

Успешна основа за бизнеса
Онлайн маркетингът е изключително динамична сфера, която се развива постоянно - ежедневно получаваме известия за нови мрежи, бета продукти, и инструменти. Всичко това може да бъде объркващо и изтощително за маркетинг експертите. Като специалисти реализирали хиляди кампании, ние винаги се стремим да бъдем в крак с най-новите технологии и добри практики. Всички наши обучения запознават аудиторията с фундаментите на дадената тема и предоставят реални и изпитани добри практики, които да подобрят ефективността на кампаниите. Не обичаме да губим времето на нашите слушатели и за това се стремим да казваме само неща, от които те имат нужда и които ще окажат влияние при техния бизнес. Организираме обучения за клиенти на агенцията, външни фирми, както и други агенции от програмата Google Partners. Сесиите могат да бъдат групови или индивидуални, като освен това провеждаме няколко пъти годишно събития с външни гост лектори.
 
По-долу можете да намерите няколко стандартни курса от обученията, които предлагаме. Освен тях често правим персонални курсове за наши клиенти, които са максимално насочени към постигането на целите им. Ако имате желание да изготвим обучение специално създадено за Вашият бизнес не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0700 100 86 или на office@ad-vertise.co.uk