Lets Chat: 0878 87 88 01
Знаем, че всеки наш клиент има индивидуални бизнес цели, инфраструктура и in-house екип, затова предлагаме гъвкави решения според нуждите на Вашия бизнес.
Fully Outsourced - в този тип партньорство, Advertise изпълнява всичко свързано с Вашите маркетингови активности - от оптимизацията на сайта, ежедневната поддръжка на рекламните канали и социални медии, до отчитането и имплементирането на нужните инструменти за статистика.
Semi Outsourced - при този модел на работа, обикновено компанията запазва част от активностите, а Advertise подпомага тези дейности с консултиране и трейнинги, извършва комплексните услуги, като имплементации на тагове, консолидация на отчитането, одитиране на рекламни активности и CRO.
Consulting & Education - при този модел на работа, екипът на Advertise консултира клиента по отношение на дигиталната стратегия и необходимите оптимизации за нейното усъвършенстване. Също така, екипът ни предоставя детайлно обучение с цел да повиши нивото на компетентност на вътрешните екипи. Всички промени се извършват от клиента.
Не сте сигурни, кой е най-добрият вариант за Вашия бизнес? Свържете се с нас, за да обсъдим какви биха били предимствата и недостатъците на всяка от различните опции и да изготвим индивидуално решение за Вас.
  •  Outsourced
  •  Inhouse
  •  Consulting and training