Lets Chat: 0878 87 88 01

Представяне на услугата

Благодарение на дългогодишния ни опит в създаването на сайтове за различни клиенти от всевъзможни браншове, успяваме да постигнем „златната среда“ между иновативен, модерен и добре изпипан дизайн и наистина функционален интерфейс, съобразен с потребителското поведение и най-добрите CRO практики. Предлагаме Ви иновативни, стратегически и привличащи вниманието решения, които помагат на марките да впечатлят потребителя с висококачествен и атрактивен дизайн. По отношение на Design & Development се фокусираме върху следните услуги:
  • UI / UX дизайн
  • Уеб дизайн
  • Уеб разработка
  • Графичен дизайн
  • Мобилно приложение
  • Разработване на марката
Създаваме авангардни и оригинални онлайн изживявания, които издигат Вашия бранд, увеличават ROI и генерират реализации.

Когато говорим за маркетинг през социалните мрежи, графичният дизайн е топ фактор за успех. Колкото и да е впечатляващо Вашето послание, без атрактивна и релевантна визия, то не би имало подобаващо представяне и би впечатлило далеч по-малък брой хора. Различните социални мрежи използват различни размери, функционалности и разположения на рекламите, а и тяхната цел е различна в зависимост от платформата и нейната аудитория. Тези фактори предопределят необходимостта от индивидуален подход, както за всяка социална мрежа, така и за всеки наш клиент.

Ние сме трудолюбиви творци, които оставят работата си да говори сама за себе си.

Нашия талантлив и сплотен екип за дизайн и разработка, работи в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да създадем заедно решения, които дават резултати. Превръщаме бизнеса в по-интелигентна, по-добре изглеждаща и вдъхваща доверие версия на себе си чрез  персонализирани уеб сайтове.

Работили сме по множество проекти в различни браншове, част от които можете да намерите на нашия уебсайт.

Криейтив Дизайн и Програмиране

Отлична възвръщаемост на инвестицията

Като маркетинг ориентирана компания, занимаваща се с уеб дизайн и програмиране, една от главните цели на нашите сайтове е да постигат отлична възвръщаемост на инвестицията на клиенти ни. Не рядко попадаме на сайтове, които изглеждат чудесно, но от гледна точка на ползваемост и генериране на продажби /leads/ не успяват да достигнат желаните резултати. Точно по тази причина екипът на Advertise винаги се фокусира върху следните неща при изграждане на уеб проекти:
Дизайн - Модерният и елегантен вид на Вашия нов сайт е първото нещо, което посетителите ще забележат. Добрият дизайн трябва да им вдъхне увереност, че работят със сериозна фирма и че ще получат качествена услуга. С дизайна, който изграждаме се опитваме да предоставим на клиента визуален комфорт и увереност в бранда, който рекламираме.

Ползваемост - Винаги поставяме потребителя на първо място. Сайтовете, които изграждаме трябва да бъдат максимално лесни за ползване. Потребителите само с няколко клика да могат да намерят това, което търсят и да разполагат с нужните инструменти, които да им помогнат да реализират транзакции.

Конвертируемост - без съмнение, най-важното качество на добрия сайт е да може да превръща посетителите в плащащи клиенти. Advertise BG има богат опит в оптимизацията за конверсии. Използваме някои от най-популярните методи за оптимизиране на сайтове и лендинг страници, като Kaizen Method и L.I.F.T. на една от водещите американски фирми в този сегмент - Wider Funnel. Нашето отлично познание на Google Analytics и други софтуери за статистика ни позволява да правим задълбочени анализи на потреблението на сайта и да оптимизираме страниците така, че да постигат повече реализации. Процесът на оптимизиране на реализации е дългосрочен и всичко опира до измерване и анализ на статистика.

Поддръжка - не рядко срещаме клиенти, които имат отлично изглеждащи сайтове и приличен обем реализации. Но самата поддръжка е изключително трудна за клиента. Качването на продукти и информация в много случаи е трудоемко, дори когато на лице е CMS система за управление на съдържанието. Точно по тази причина, нашата система за управление е направена така, че да бъде максимално лесно и бързо за администратора на сайта да прави нужните промени без нужда от намеса от наша страна. Освен това при предаването на всеки динамичен сайт правим специално обучение за клиента, където го запознаваме с функциите на сайта и предоставяме подробен наръчник за работа.

Статистика - за да можем да взимаме информирани решения за оптимизацията и развитието на Вашата уеб страница, залагаме на различни софтуери за статистика, като Google Analytics, Google Conversion Tracking, Mouseflow, Click Tale, Get Clicky и много други. Всички наши разработки идват с правилно настроен Google Analytics.

Статичните сайтове са подходящи за кратко представяне на Вашата компания, продукти или услуги, които предлагате. Тези уеб сайтове предполагат сравнително рядко обновяване на информацията, което се извършва от нашите дизайнери и разработчици. При динамичните сайтове, клиентът може да управлява съдържанието на своя уеб сайт и има възможност да добавя нови страници, текстове, снимки и видео. Освен това, Advertise има богат опит в разработването на електронни магазини с интегрирани системи за електронно разплащане.

Ние ще Ви помогнем да спечелите доверието на клиентите си, като създадем уникална страница, която изглежда професионално и е лесна и практична за ползване. Всички наши уеб сайтове са създадени и работят на един единствен принцип - те превръщат максимален брой посетители във Ваши клиенти.

Ако желаете успех за Вашия бизнес от първия опит, свържете се с нас на телефон 02/ 869 07 85 или на office@ad-vertise.co.uk